Werken bij Boeve

Waarom Boeve Afbouw?

Bij Boeve Afbouw gaan we altijd voor het beste resultaat! Sinds de oprichting in 1965 zijn wij uitgegroeid tot dé partner in allround afbouw, met mooie projecten door heel Nederland. Onze betrokken vakspecialisten leveren standaard een hoge kwaliteit in de vier disciplines grootbouw, conceptbouw, maatwerk en design. Op elk gebied denken wij graag met de klant mee:

  • wij verzorgen alle afwerking van A tot Z,
  • wij werken met één aanspreekpunt en korte lijntjes en
  • onze mensen kunnen snel schakelen!

Wat doen wij?

Als je bij ons aan de slag gaat, krijg je de kans om te werken aan mooie projecten door het hele land. Wij zijn zowel betrokken bij nieuwbouw als bij verbouw en renovatie, in de woning- en utiliteitsbouw. Alles van het storten van dekvloeren, het spuiten van plafonds en het plaatsen van binnenwanden tot stukadoors- en schilderwerk, gevelisolatie en decoratieve afwerking. Niet voor niets zeggen onze klanten zeggen: bel Boeve maar, dan komt het goed. En zo is het!

Vakmensen gezocht!

Ben jij een expert in jouw vakgebied en weet jij hoe je als team het beste resultaat neerzet? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij kunnen altijd vakmensen gebruiken! En omdat vakwerk loont, mag je van ons een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden verwachten. Bovendien bieden wij je de kans om je te blijven ontwikkelen. Spreekt werken bij een familiebedrijf in een collegiale sfeer en een no-nonsense cultuur jou aan? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk onze vacatures

Leerling Stukadoor m/v
Zoek jij een solide leerwerkplek als stukadoor? Begin je het vak al aardig in de vingers te krijgen en wil je uiteindelijk een echte expert worden? Dan ben je bij ons meer dan welkom!
Fulltime
Tegelzetter
Ben jij die vakman/-vrouw met dat sterke ruimtelijk inzicht? Maken jouw handen wat je ziet?
Fulltime
Monteur metal stud
Een monteur welke alle voorkomende metalstud montagewerkzaamheden uit kan voeren
Fulltime
Platenplakker gevelisolatie
Iemand die netjes en secuur werkt, die een scherp oog voor detail heeft en weet wat er verwacht wordt.
Fulltime
Werkvoorbereider/Calculator m/v
Iemand die gedurende het project het overzicht houdt, die weet wat er in en uit gaat en die zich strak aan de planning houdt.
Fulltime
Wandensteller
Weet jij van aanpakken, werk je precies en exact volgens bouwtekening?
Fulltime
Maatvoerder
Ben jij goed in cijfers en uiterst nauwkeurig? Weet je alles van maatvoering en kun je overweg met diverse meetinstrumenten? Dan willen wij graag met jou om de tafel!
Fulltime
Spackspuiter
Spackspuiter
Fulltime
Stukadoor
De stukadoor maakt alle wanden mooier en zorgt voor een prachtig resultaat.
Fulltime