Leerling Stukadoor m/v

Zoek jij een solide leerwerkplek als stukadoor? Begin je het vak al aardig in de vingers te krijgen en wil je uiteindelijk een echte expert worden? Dan ben je bij ons meer dan welkom!

Met onze werkzaamheden in de afbouw die zich blijven uitbreiden, kunnen wij ook in stuc- en pleisterwerk altijd wel een paar extra handen gebruiken. Het is dan ook belangrijk dat we nieuwe vakmensen opleiden en van werken bij een mooi bedrijf als Boeve kun jij heel wat opsteken. Lever jij graag de strakste muren en plafonds op? Dan kunnen wij vast wat voor elkaar betekenen.

Wie jij bent en wat jij gaat doen

Je bent een harde werker die zin heeft om het stukadoorsvak helemaal onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van een vakkundige leermeester komen alle facetten van het ambacht aan bod. Je gaat mee op pad naar de kleinste verbouwingen en de grootste bouwplaatsen. Je levert een knap staaltje werk af terwijl er lekker veel gelachen wordt tijdens het werk en je je fitness al hebt gehad. En daarvoor krijg je ook nog eens goed betaald. Natuurlijk kom je op tijd, help je je collega’s waar nodig en laat je de boel perfect achter. Als jij bent geweest is alles vlak, strak en opgeruimd!

Wat je van ons mag verwachten:

  • een goed marktconform salaris
  • uitstekende begeleiding
  • praktische tips en echte werkervaring
  • uitzicht op een mooie baan
  • werken in een leuk team van gezellige
  • collega’s waar veel gelachen wordt

Wil jij bij ons aan de slag?

Stuur een berichtje naar: vacatures@boeve-afbouw.nl
Eerst meer weten? Bel de heer J. Kamp: 0572 – 372122

Boeve Afbouw BV
Parallelweg 12
8152 BE Lemelerveld

Laat een bericht achter